Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ

HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
REKLAM ALANI
24.04.2024
A+
A-

TARİH 24.04.2024
İLETİ NO 155
KONU HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ

Bir 2 kişi, piyano ve yazı görseli olabilir

HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sanat Evi, vatandaşların sanatla buluştuğu adres olmaya devam ediyor. Def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano dersleriyle yeni hobiler kazanan gençler, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla vatandaşlara kaliteli zaman geçirecekleri yeni alanlar sunmaya devam ediyor.

Bir 3 kişi, gitar, keman ve yazı görseli olabilir

Belediye bünyesinde yer alan ve Kamberiye Mahallesinde bulunan binanın Kültür ve Sanat Evi’ne dönüştürülmesinin ardından açılan def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano kursları yoğun ilgi görüyor. Gençlerin kültür ve sanatla iç içe olması, alışkanlık kazanması ve boş zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla hayata geçirilen Kültür ve Sanat Evi, kursiyerlerle dolup taşıyor. Alanında uzman usta öğreticiler tarafından verilen dersler ile gençler, ilgi duydukları sanat dalında uygulamalı ve teorik eğitim alıyor. Keyifli zaman geçirdiklerini ve yeni hobiler kazanarak, kendilerini geliştirdiklerini ifade eden kursiyerler, sunulan imkanlar ve açılan kurslardan ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür ediyor.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano kurslarına kayıt olmak isteyen vatandaşların 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgi alabilecekleri kaydedildi.

Bir 4 kişi, obua, flüt, keman, klarnet ve yazı görseli olabilir

 

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

REKLAM ALANI