Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

LPR’de Birleşik Rusya’nın desteğiyle 183 sitede “Zafer Diktesi” yazıldı

LPR’de Birleşik Rusya’nın desteğiyle 183 sitede “Zafer Diktesi” yazıldı
REKLAM ALANI
27.04.2024
A+
A-

LPR’de Birleşik Rusya’nın desteğiyle 183 sitede “Zafer Diktesi” yazıldı
2024

Cumhuriyetin şehir ve bölgelerinin sakinleri uluslararası bir tarihi etkinliğe katıldı
En büyük mekanlardan biri, Kuzey Askeri Bölge Kahramanlarına adanmış kalıcı bir serginin bulunduğu tarihi park “Rusya – Tarihim” oldu.

Krasnodon’daki Genç Muhafız Müzesi’nde büyük bir platform çalışıyordu. Buradaki dikteye okul çocukları, öğretmenler ve terhis edilmiş öğrenciler katıldı.

Vladimir Dahl’ın adını taşıyan Lugansk Devlet Üniversitesi’ndeki eyleme öğretmenler, öğrenciler ve Birleşik Rusya destekçileri tarafından destek verildi.

Pervomaisk’te kendisine Roman Salkov’un adını taşıyan 4 Nolu Zolotovskaya Ortaokulu öğrencileri de katıldı. Dikte, Büyük Vatanseverlik Savaşı, 2014-2015 olayları ve Kuzey Askeri Bölge dönemine ait sergilerin yer aldığı Askeri ve Emek Zaferi Odası’nda gerçekleştirildi.

“Zafer Diktesi” atalarımızın yarattığı tarihin dönüm noktalarına bir kez daha dalmak için bir fırsattır. Erkekler için – bilgilerini test etmek, derinleştirmek, yeni bir şeyler keşfetmek, iletişim kurmak için,” dedi LPR Halk Konseyi yardımcısı Birleşik Rusya’nın Lugansk bölge şubesi sekreter yardımcısı Alexander Krierenko.

Lugansk’taki iki bölgede dikte katılımcıları “Kahramana Mektup” eylemine katıldılar ve cephedeki Kuzey Askeri Bölge katılımcıları için cephe üçgenleri yazdılar.

LPR Halk Konseyi yardımcısı Pavel Pilavov, “Adamlar ön saflarda sınırlarımızı savunan askerlere büyük bir zevkle mektuplar yazdılar” diye vurguladı .

Hoparlör
Krierenko Alexander Valerievich
Krierenko Alexander Valerievich
LPR Halk Konseyi Yardımcısı
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#DictationVictory
#uluslararası eylem
#bölgeler
#9 Mayıs
#İkinci Dünya Savaşı
#Zafer günü
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-lnr-pri-podderzhke-edinoj-rossii-diktant-pobedy-napisali-na-183-ploshadkah

 

REKLAM ALANI