Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI
REKLAM ALANI
04.05.2023
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarla mevcut parklarda ağaç dikimleri gerçekleştirilirken, ilçeye kazandırılan yeni parklarda da çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, “Yeşilin ve Doğanın Kalbi Haliliye” sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor.

İlçeye kazandırılan yeni parklar ile yeşil alan miktarını arttıran ekipler, mevcut parklardaki düzenleme çalışmalarını devam ettiriyor. Yapılan peyzaj çalışmaları ile ağaçlar, park ve bahçelerde toprakla buluşturuluyor. Bu kapsamda Devteyşti Mahallesinde yeni ağaçları toprakla buluşturan ekipler, Karşıyaka Mahallesinde ise çim ekimiyle parkları yaza hazırlıyor. Bir yandan ağaçlandırma çalışmalarıyla mevcut parklara estetik görüntü kazandıran ekipler, bir yandan da yeni parklarda altyapı çalışmalarını hızla tamamlayarak, yeni parkları vatandaşların hizmetine sunuyor.
Ahmet Yesevi Mahallesine kazandırılacak olan 6 bin metrekarelik yeni park alanında düzenleme çalışmalarını sürdüren ekipler, oyun ve fitness gruplarının yer alacağı yeşil alanı kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

Öte yandan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü peyzaj çalışmalarını park ve bahçelerde devam ettiriyor.

 

 

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

TARİH 03.05.2023
İLETİ NO 107
KONU HALİLİYE BELEDİYESİNDEN AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K.Adı= basin Şifre= 123987

 

 

 

REKLAM ALANI