Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kuzey Kafkasya Federal Bölgesi ve Güney Federal Bölgesi bölgeleri Birleşik Rusya’nın “Zafer Diktesi” kampanyasına katıldı

Kuzey Kafkasya Federal Bölgesi ve Güney Federal Bölgesi bölgeleri Birleşik Rusya’nın “Zafer Diktesi” kampanyasına katıldı
REKLAM ALANI
27.04.2024
A+
A-

Kuzey Kafkasya Federal Bölgesi ve Güney Federal Bölgesi bölgeleri Birleşik Rusya’nın “Zafer Diktesi” kampanyasına katıldı
2024,

Tarihsel sınav müzelerde ve doğa rezervlerinde, kamuya açık parti kabul salonlarında, okullarda ve askeri birliklerde yazılmıştır.
Kuzey Osetya’da “Zafer Diktesi” yaklaşık 6 bin kişi tarafından 200’den fazla sitede yazıldı. Ana site Ulusal Müze’de düzenlendi. Tarihi sınav, Cumhuriyet Meclisi milletvekilleri, Gençlik Ordusu üyeleri, “Zafer Gönüllüleri” ve askeri personel tarafından yazılmıştır. Herkes bilgilerini çevrimiçi olarak test edebilir.

Parti projesi “Tarihsel Hafıza” nın bölge koordinatörü Fuad Kazimov, “Testi altıncı kez yazdım, görevler oldukça zor ama çok ilginçti” dedi .

Site sayısında lider Stavropol Bölgesi’ydi – binden fazlası orada konuşlandırılmıştı. Birçoğu eğitim ve kültür kurumları, kamu ve gençlik kuruluşları temelinde açıldı.

Devlet Duması milletvekili Elena Bondarenko, “Eylemin asıl amacı, Büyük Vatanseverlik Savaşı hakkındaki tarihi gerçeği ortaya koymak ve genç nesle ülkemizin ve halkımızın Zafere giden ne kadar zor bir yol izlediğini göstermektir” dedi.

Adıge’de, cumhuriyetin tüm belediyelerinde 62 bölgede dikte yapılıyordu: Bunlardan 56’sı eğitim kurumları ve kütüphanelerde, diğer altısı ise askeri birliklerin, Acil Durumlar Bakanlığı’nın ve Ulusal Muhafızların topraklarında bulunuyordu. Eyleme toplamda yaklaşık üç bin kişi katıldı.

“Tarihsel hafızanın korunması, Birleşik Rusya halk programının önemli noktalarından biridir. Bizim kutsal görevimiz Zaferi kazananları anmaktır” dedi Adıgey’deki “Tarihsel Hafıza” parti projesinin koordinatörü, Devlet Konseyi Başkan Yardımcısı, Rusya Kahramanı Eduard Tseev.

Geleneksel olarak, Sevastopol’daki eylem alanlarından biri de “35. Kıyı Bataryası” anıt kompleksiydi. Burada, Karadeniz Filosu orkestrasının askeri personeli ve Sevastopol Acil Durumlar Bakanlığı öğrencileri – 60 numaralı okulun öğrencileri, MGER gönüllüleri – tarafından tarihi bir dikte yazıldı.

“12 Mayıs’ta Kırım ve Sevastopol’un Nazi işgalcilerinden tamamen kurtarılması burada tamamlandı. Müze kompleksi müdürü Valery Volodin, ” Bu gün 35. bataryayı savunanların intikamı alındı” dedi .

Krasnodar Bölgesi’nde binden fazla sitede dikte yazıldı, merkezi Kuban başkentinin Gençlik Merkezinde bulunuyordu. Eylem, Kafkasya Doğa Koruma Alanı’nda ve Soçi’ye demirlemiş olan “Khersones” yelkenli gemisinde gerçekleşti. Etkinliğe toplamda 55 binin üzerinde kişi katıldı.

“Faşizme karşı zafer, büyükbabalarımız ve büyük büyükbabalarımız tarafından, acı acılar ve kahramanca eylemler pahasına elde edildi. Ve şimdi askerlerimiz yeniden modern Nazilere karşı savaşıyor” dedi yasama meclisinin birinci başkan yardımcısı Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri Nikolai Gritsenko.

Askeri Zafer şehirleri Novorossiysk’in kahraman şehri Krasnodar’da 15 yerde dikte katılımcıları cephedeki askerlere dilekler yazabildiler. Savunma Bakanlığına ve Rus Muhafızlarına devredilecekler.

Çeçenya’da “Zafer Diktesi” 107 sitede yaklaşık yedi bin kişi tarafından yazıldı.

Eşsiz site, geçen yıl olduğu gibi, Gudermes’teki Vladimir Putin’in adını taşıyan Rusya Özel Kuvvetler Üniversitesi’nde bulunuyor ve bölgedeki ana sitenin statüsü geleneksel olarak Akademisyen M.D.’nin adını taşıyan Grozni Devlet Petrol Teknik Üniversitesi tarafından korunuyor. Milyonshchikova.

“Katılımcıların çoğunu gençler oluşturuyor. Çeşitli düzeylerdeki milletvekilleri, Birleşik Rusya’nın destekçileri, yerel şubelerin sekreterleri, daire başkanları, MGER gönüllüleri, SVO üyeleri, yaratıcı ve bilimsel entelijansiyanın temsilcileri kenara çekilmediler” dedi. Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesi, Adlan Dinaev.

Ayrıca Akademisyen M.D.’nin adını taşıyan Devlet Bilimsel Teknik Üniversitesi’nde. Millionshchikov ve 18 numaralı okul “Kahramana Mektup” etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Hoparlör
Gritsenko Nikolay Pavlovich
Gritsenko Nikolay Pavlovich
Parti Yüksek Konseyi Üyesi, Partinin Krasnodar bölge şubesi Sekreteri, Krasnodar Bölgesi Yasama Meclisi Birinci Başkan Yardımcısı
#Bondarenko
#Dinaev
#DictationVictory
#9 Mayıs
#Krasnodar bölgesi
#Çeçen Cumhuriyeti
#Kuzey Osetya Cumhuriyeti-Alania
#Adige Cumhuriyeti
#Stavropol bölgesi
#İkinci Dünya Savaşı
#Tseev
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/k-akcii-edinoj-rossii-diktant-pobedy-prisoedinilis-regiony-skfo-i-yufo

REKLAM ALANI