Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
23.07.2021
A+
A-

Turan Teşkilatı Genel Başkan Vekili ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Arslan, Türk Basınında sansürün kaldırılışının 113. Yıl dönümünü olan bugünde, tüm basın mensuplarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.

Türk basını tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Basın, Milletin Müşterek Sesidir” ifadesi basının toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği görevi en güzel şekilde açıklamaktadır.

Şehrimizde ve bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI