Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alix Avien Paris’den Unutulmaz Gece

Alix Avien Paris’den Unutulmaz Gece
REKLAM ALANI
30.09.2021
A+
A-

Alix Avien Paris’den Unutulmaz Gece

Alix Avien Paris profesyonel salon kanalları ile NG Hotel Sapanca’da bir araya gelerek muhteşem

bir etkinliğe imza attı.

Türkiye’nin önde gelen kozmetik markalarından Alix Avien Paris, NG Hotel Sapanca’da düzenlediği

‘Professional Channel’ etkinliği birbirinden yetenekli profesyonel salon kanalları ve make-up artistlerini bir araya getirdi. Etkinliğin Basın ve Pr işlerini ise Meltem Gündüz üstlendi.

Uygulamalı makyaj eğitimi etkinlikleri düzenleyen Alix Avien Paris iki gün süren etkinliğin ilk günün de; celebrity pro makeup artist Selen Karabulut’u, ikinci günde ise Seçkin Süngüç ve Fezi Altun’u konuk etti. Etkinliğe Özge Ulusoy sunumu ve Merve Özbey performansı ile renk kattı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen konuklar ise eğitimin ve eğlencenin tadını çıkardı.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI