Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AZİZ AKKUŞ `TAN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

AZİZ AKKUŞ `TAN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
13.05.2022
A+
A-

Gelişim ve Demokrasi Partisi Genel Başkan Danışmanı Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş ,14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Akkuş, yayınladığı mesajda, çiftçiliğin tarihin en eski ve önemli mesleklerinden biri olduğunu, bu mesleğin en az insanlık tarihi geçmişi olduğuna değindi.

Çiftçilerin toprağı eskiden ilkel araçlarla işlediğini ve oldukça fazla emek sarf ederek ürünlerini elde ettiklerini belirten Akkuş, bugün ise gelişen teknoloji sayesinde sağlıklı, kaliteli ve bol ürün alınabildiğine değindi.

Akkuş, yayınladığı mesajda ayrıca, milletin efendisi olan çiftçileri, toprağa sevgi ile ekip yetiştirdikleri ürünlerini her zaman olduğu gibi bizlere sunduğunu hatırlattı.

Akkuş, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nün önemine değinerek ve Âşık Veysel’e ait dizeleri hatırlatarak şu şekilde devam etti:

“Sadece Türkiye’de değil dünyada “14 Mayıs Çiftçiler Günü” çiftçilik mesleğine ve sorunlarına farkındalığı artırmak amacıyla kutlanmakta olup ayrıca çiftçilerimizin topraklarını, ürünlerini nasıl daha verimli hale getirebilirler cevaplarının arandığı önemli bir gün olarak ortaya çıkmaktadır. Üretim ve verimliliğin arttırılması ile ürünün pazarlara intikalinde yorulmadan çalışmalarını sürdüren çiftçilerimizin “Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor, tüm çiftçilerimize bolluk ve bereket içinde sağlık ve mutlulukla geçirecekleri verimli yıllar diliyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI