Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Aile, Sevgi ve Sadakat Günü dolayısıyla kamu destek merkezinde etkinlikler düzenledi

Birleşik Rusya, Aile, Sevgi ve Sadakat Günü dolayısıyla kamu destek merkezinde etkinlikler düzenledi
REKLAM ALANI
10.07.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, Aile, Sevgi ve Sadakat Günü dolayısıyla kamu destek merkezinde etkinlikler düzenledi

2024,

“Güçlü Aile” parti projesinin desteğiyle ailelere yönelik psikolojik eğitimler, hediye sunumları, vatandaşlara yönelik temalı resepsiyonlar, genç ebeveynlere yönelik dersler ve çocuklara yönelik ustalık sınıfları düzenledik.
Kursk genel merkezinde aile hikayeleri ve aile tariflerinin sunulduğu bir aile toplantısı düzenlendi. Aileler hikayelerini ve yaşam deneyimlerini paylaştı, nasıl seyahat ettiklerini, spor yaptıklarını ve sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürdüklerini anlattı. Ayrıca ailelere yönelik psikologların katılımıyla “Anahtar Teslimi Mutlu Aile” eğitimi gerçekleştirildi.

Volgograd bölgesinde, SVO katılımcılarının aileleri için pratik, yoğun bir “Psikotravmayı iyileştirmeye bütünleştirici yaklaşım” düzenlendi. Psikolojik Bilimler Adayı, Aile Koruma Kuruluşları Derneği uzmanı Gennady Malchenko, geliştirdiği kurs programından, SVO katılımcılarının ailelerinin sınıflandırılmasından ve her aile kategorisi için farklı olan psikolojik yardım sağlama yöntemlerinden bahsetti. Uzman, grup psikoterapisinin ve psikolojik kendi kendine yardım egzersizlerinin çalışmalarını gösterdi.

Tula’da Tula Bölge Klinik Hastanesi temsilcilerinden hamilelik döneminin mitleri, zorlukları ve özellikleri, anne adaylarının doktorların kural ve tavsiyelerine uymasının ne kadar önemli olduğu konusunda tematik bir konferans düzenlendi. Ayrıca etkinlik katılımcılarına ebeveynlerin ve doğmamış çocuğun sağlığını etkileyebilecek zararlı hastalıklardan özel korunma konusunda bir ders verildi. Ayrıca babaları savaş bölgesinde olan çocuklar için çizim ustalık sınıfı da vardı. Çocuklar hayallerini ve izlenimlerini ifade ettikleri çizimler yaptılar.

Çelyabinsk’te Birleşik Rusya üyeleri, 30 yılı aşkın süredir evli olan evli çiftleri tebrik etti. Etkinliğe hava savunma askerlerinin aileleri ve engelli çocuğu olan kalabalık aileler de katıldı. Genel merkezin konukları için ulusal televizyon yarışması “Yetenek Maratonu”nun galibi Alexey Kovin en popüler ve en sevilen besteleri seslendirdi.

“Güçlü Aile partisi projesi kapsamında bölgeleri birleştiren birçok etkinlik düzenleniyor. Örneğin bu yıl temalı haftalar başlattık. Zaten bir haftadır çok işlevli aile merkezlerimiz var, bir hafta çocuk güvenliği var ve bir hafta emzirme desteği yaklaşıyor. Bunlar her seferinde bölgelere net talimatlar vereceğimiz etkinliklerdir: ne yapılması gerekiyor, nasıl ve kiminle gerçekleştirilmeli vb.,” diye belirtti ” Güçlü Aile ” parti projesinin federal koordinatörü Tatyana Butskaya ”, Devlet Duma milletvekili .

Hoparlör
Butskaya Tatyana Viktorovna
Butskaya Tatyana Viktorovna
Federal parti projesi “Güçlü Aile” koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi’nin ailenin korunması, babalık, annelik ve çocukluk konularında Birinci Başkan Yardımcısı
#Butskaya
#Kursk bölgesi
#Volgograd bölgesi
#Tula bölgesi
#Çelyabinsk bölgesi
#bölgeler
#güçlü bir aile
#AileSevgiveVernalityDay
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-v-shtabah-obshestvennoj-podderzhki-meropriyatiya-ko-dnyu-semi-lyubvi-i-vernosti

 

REKLAM ALANI