Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Rauf Denktaş Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’ne katıldı:

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Rauf Denktaş Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’ne katıldı:
REKLAM ALANI
23.07.2022
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Rauf Denktaş Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’ne katıldı:

23.07.2022

“Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş’ın isminin yaşatılması bize yakışandır”

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar dün düzenlenen Rauf Denktaş Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’ne katılarak konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Tatar törende yaptığı konuşmada, Rauf Denktaş Üniversitesi’nin ilk mezuniyet töreninde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş’ın torunu Rauf Denktaş’ı, yaptığı yatırımlar ve ülkemizin gelişmesi yönünde verdiği hizmetlerden dolayı kutladı.

Tüm mezunları kutlayarak kendilerine başarılar dileyen Cumhurbaşkanın Tatar, Rauf Denktaş Üniversitesi’nden mezun olmalarının büyük bir şeref olduğunu dile getirdi.
Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş’ın isminin bu şekilde yaşatılmasının ‘bize yakışan’ olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, üniversitenin daha da gelişerek büyümesi temennisinde bulundu.

Üniversitenin Lefkoşa şehri için de önemli bir hizmet olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar; Rauf R. Denktaş’ın kurduğu cumhuriyetin insanlık ve bağımsızlık için bir halkın neler yapabileceğini gösterdiğini kaydetti. Denktaş’ın egemenlik vurgusuna değinen Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Türk halkının egemenliğinin önemini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Tatar, mezunlara yönelik yaptığı konuşmada, üniversitenin ismi olan Rauf Denktaş isminin değerini bilerek ülkelerine geri döndüklerinde aldıkları eğitimin katkısıyla ülkelerinin gelişimine katkı yapabilmeleri dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından mezunlara diplomaları verildi.

 

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-rauf-denktas-universitesi-2021-2022-egitim-ogretim-yili-mezuniyet-10043

 

 

REKLAM ALANI