Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Badminton Federasyonu başkanı ve beraberindeki heyeti kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Badminton Federasyonu başkanı ve beraberindeki heyeti kabul etti
REKLAM ALANI
16.08.2022
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Badminton Federasyonu başkanı ve beraberindeki heyeti kabul etti

 

“Bizim görevimiz gençliğe sahip çıkarak spor sevgisini aşılamaktır”

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Türkiye Cumhuriyeti Badminton Federasyonu As Başkanı aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin eski gençlik ve spor genel müdür yardımcısı Nuri Demirci, KKTC Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz ve KKTC Badminton Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Elin Asker’i kabul ederek görüştü.

Kabuldeki konuşmasına, kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Cumhurbaşkanı Tatar, çok başarılı sporcularımızın olduğunu ve onların uluslararası etkinliklere hazırlanmasına katkı koyan herkese teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye Cumhuriyeti’nin spor takımları ile maç yapabilmenin önemli olduğunu söyleyerek ileride imkânların artmasıyla daha fazla etkinlikte bir araya gelmenin, temennisi olduğunu ifade etti.

KKTC’de pandemi döneminde yaşanan sıkıntıların geride kaldığını ve çok daha sağlıklı günlerde, spor etkinliklerinde birlikte mücadele verileceğini belirten Cumhurbaşkanı Tatar sözlerine şöyle devam etti; “Spor sağlık, kardeşlik ve barış demektir. KKTC’de 33 tane federasyon vardır ve her türlü spor yapılmaktadır. Bu da ülkemiz için büyük bir zenginliktir. Bizim de görevimiz gençliğe sahip çıkarak spor sevgisini aşılamaktır. Spor, kişiye özgüven sağlamakta ve kariyerinde başarıya ulaştırmaktadır.”

Türkiye Cumhuriyeti Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik de konuşmasında, iki ülke arasındaki karşılıklı temaslara destek verdiği ve kendilerini kabul ettiği için Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a teşekkür etti. Özmekik, her türlü faaliyette KKTC’deki sporcuların Türkiye Cumhuriyeti’ndeki milli takımlarda oynatılmasının hayata geçirildiğini ve KKTC’den Nehir Deniz isimli sporcunun Türk milli takımı adına yarışıp şampiyon olduğunu söyledi.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-turkiye-cumhuriyeti-badminton-federasyonu-baskani-ve-beraberindeki-10115

 

 

REKLAM ALANI