Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Deniz Seki önceki akşam sevenleriyle Antalya ‘da buluştu…

Deniz Seki önceki akşam sevenleriyle Antalya ‘da buluştu…
REKLAM ALANI
04.11.2021
A+
A-

Deniz Seki “Keyfim çok yerinde…”

Açıklama yok.

“Sanatın sizi iyileştirmesine izin verin ve konserlere gelin” diyen Deniz Seki önceki akşam sevenleriyle Antalya ‘da buluştu…

Açıklama yok.

Sesi kadar sahnede giydiği iddialı kıyafetleriyle de dikkat çeken ünlü şarkıcı Deniz Seki önceki akşam Antalya ‘da verdiği konserindeki sahne tarzıyla sosyal medyayı bir kez daha salladı. Dekolteli bir kıyafet tercih eden Deniz Seki, konserinden fotoğrafları da Instagram hesabından paylaştı.

 

Ayla Çelik ‘ten aldığı yeni şarkısı için günlerini stüdyo’da geçiren Deniz Seki konserlerine ara vermeden devam ederken “Sanatın sizi iyileştirmesine izin verin ve konserlere gelin” diye kendisini izlemeye gelen müzikseverlere çağrıda bulundu.

 

Konser öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Deniz Seki bir gazetecinin keyfiniz yerinde mi sorusuna “Konserlerim çok keyifli geçiyor. Sevenlerimle şarkı söylemekten çok mutluyum. Keyfim çok yerinde…” diyerek cevap verdi.

 

Deniz Seki sahne fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-aP23xNn2GS

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI