Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dmitry Kobylkin: Birleşik Rusya’nın girişimiyle bütçe taslağında çevre koruma finansmanı artırıldı

Dmitry Kobylkin: Birleşik Rusya’nın girişimiyle bütçe taslağında çevre koruma finansmanı artırıldı
REKLAM ALANI
23.10.2023
A+
A-

 

Dmitry Kobylkin: Birleşik Rusya’nın girişimiyle bütçe taslağında çevre koruma finansmanı artırıldı

2023

Depolama alanlarının ortadan kaldırılması, MSW yönetim altyapısının geliştirilmesi, su kaynaklarının korunması ve hava kalitesinin iyileştirilmesi için fon sağlanmaktadır.
Devlet Başkanı Dmitry Kobylkin, 2024 yılında ekoloji alanında “Birleşik Rusya” halk programının hükümlerinin uygulanması için bütçe taslağının 477 milyar ruble sağladığını – bunun bu yıla göre 158 milyar daha fazla olduğunu söyledi. Duma Ekoloji, Doğal Kaynaklar ve Çevre Koruma Komitesi 2024-2026 bütçe taslağının tartışılmasına adanan komite toplantısının sonuçları.

Özellikle, Baykal Gölü’nü koruma, benzersiz su kütlelerinin ekolojik durumunu iyileştirme projesi için – 117 milyon ruble – ve üç yıllık bir süre içinde ormancılığın geliştirilmesi için fonda 700 milyon rubleden fazla artış sağlandı. – 8 milyar rubleden fazla.

Ek olarak, Dmitry Kobylkin, Birleşik Rusya’nın ulusal programının çevresel izleme için kapsamlı bir bilgi sisteminin oluşturulmasını sağladığını hatırlattı. İki yıllık bir süre içinde bu görevin yerine getirilmesi için 600 milyon rubleden fazla tahsis edildi.

Ayrıca 12 büyük sanayi merkezinde emisyonların azaltılmasını amaçlayan halk programı üzerinde de çalışmalar devam edecek.

“1 Eylül 2023’ten itibaren hava kirliliği yüksek ve çok yüksek olan 29 şehir projeye katıldı. Bütçe fonlarının tahsis edildiği ana faaliyetler: özel konutların kömürden gaza veya elektriğe aktarılması, kömür kazan dairelerinin kapatılması ve modernizasyonu, çevre taşımacılığı” diye tamamladı ilgili komite başkanı.

“Birleşik Rusya” halk programının sosyal politika, eğitim ve sağlık alanındaki temel hükümlerinin bütçede sağlandığını hatırlatalım. Emeklilik maaşlarını, asgari ücreti, kamu sektörü ücretlerini endekslemeye yönelik fonlardan, engelli kişilere yapılan ödemelerin artırılmasından, doğum sermayesi ödenmesinden ve çocukların doğumu için sübvansiyonlardan, SVO katılımcılarını ve aile üyelerini desteklemekten, genç bilim adamlarına yönelik hibe finansmanından, sosyal olarak bahsediyoruz. STK’lara ve diğer alanlara yönelik. İkinci okumada parti, kırsal kalkınma (tarım arazilerinin dolaşıma sokulmasına yönelik programlar dahil), uzmanların eğitimi (“Meslekilik” programı dahil), uzmanların eğitimi gibi çeşitli alanlarda finansmanı artırmak için Maliye Bakanlığı ile birlikte çalışacak. istihdam merkezlerinin ve diğerlerinin modernizasyonu. Ekim başında Parti Başkanı Dmitry Medvedev’in başkanlığını yaptığı Birleşik Rusya program komisyonunda Hükümet ve Maliye Bakanlığı üyeleriyle ilgili bir anlaşmaya varıldı .

Hoparlör
Kobylkin Dmitry Nikolaevich
Kobylkin Dmitry Nikolaevich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi Başkanı ekoloji, doğal kaynaklar ve çevre koruma, federal parti projesi “Temiz Ülke” Koordinatörü
#Devlet Duması
#ER grubu
#Kobilkin
#program komisyonu
#proje bütçesi
#finansman
#ekoloji
#çevresel koruma
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/dmitrij-kobylkin-po-iniciative-edinoj-rossii-v-proekte-byudzheta-uvelicheno-finansirovanie-na-ohranu-okruzhayushej-sredy

 

REKLAM ALANI