Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

EYYÜBİYE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KUŞ, GENÇLER İÇİN YENİ TESİSLERİN MÜJDESİNİ VERDİ

EYYÜBİYE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KUŞ, GENÇLER İÇİN YENİ TESİSLERİN MÜJDESİNİ VERDİ
REKLAM ALANI
20.05.2022
A+
A-

 

 

 

 

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği, yüzlerce sporcu gencin katılımıyla gerçekleştirilen Eyyübiye 2. Geleneksel Spor Şöleni büyük ilgi gördü. Şölende bir konuşma yapan Başkan Mehmet Kuş, Haziran ayında açılışı yapılacak tesislerin müjdesini verdi.

 

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Kaymakamı Kudret Kurnaz, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcıları, muhtarlar, sporcu gençlerin aileleri ile vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen Eyyübiye 2. Geleneksel Spor Şöleni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

Başkan Kuş’den Gençlere Yeni Tesis Müjdesi

Şölende bir konuşma yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, göreve geldikleri ilk günden itibaren gençlere pozitif ayrımcılık yapmaya dair vaatte bulunduklarını hatırlatarak, “Göreve gelir gelmez, gençlerimiz için kollarımızı sıvadık ve Eyyübiye’ye birçok kazanım sağladık. Şu anda gençlik merkezlerimiz, AK Evlerimiz ve kitap otaklarımızda 4 bin 200 lisanslı öğrencimiz var. Bu öğrencilerimiz hem Türkiye müsabakaları, hem Balkanlar hem de Avrupa’da çok ciddi başarılar elde edip, madalyalar kazandılar. Buradan tüm gençlerimize teşekkür ediyor, gözlerinden öpüyorum” dedi.

Bugüne kadar gençlik merkezleri ve AK Evler’de 12 bine yakın öğrenciyi ağırladıklarını ve onlara hizmet ettiklerini kaydeden Başkan Kuş, Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi’nin yapımını tamamladıklarını, açılışlarını da Haziran ayı içerisinde yapacaklarının müjdesini verdi.

Hizmette merkez ve kırsal ayrımı yapmadıklarını, merkeze yapılan halı sahalar kadar kırsal mahallelerde de halı sahalar yaptıklarını dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yakın zamanda kırsalda da kitap otakları kuracaklarını ve kırsaldaki gençlere eğitim anlamında ciddi destek vereceklerini söyledi.

2. Geleneksel Eyyübiye Spor Şöleni’ne katılan sporcuları, davetlileri ve vatandaşları selamlayan Başkan Kuş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik etti.

 

Eyyübiye Kaymakamı Kurnaz: Bu Tarihi Unutmayın

Eyyübiye Kaymakamı Kudret Kurnaz ise, 19 Mayıs’ın tarihimizde önemli bir başlangıç olduğunu dile getirerek, “Sevgili gençler, bu tarihi unutmayın. Bu, bizim bağımsızlığa ulaşmak için verilen mücadelenin ilk adımıdır. Bu mücadeleyi başlatan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, büyük kurtuluş mücadelesinde bizlere bağımsız bir devlet, bir vatan bırakabilmek için canlarını feda eden tüm şehitlerimize, gazilerimize minnet duyuyor, hepsini rahmet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

Programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Kurnaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

 

AK Parti İl Başkanı Kırıkçı: Başkan Kuş, Şehri İnşa Ederken İnsanı İhya Ediyor

Törende bir konuşma yaparak gençlere seslenen AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, şehri inşa faaliyetlerinin yanında insanı ihya etmesinden övgü ile bahseden Kırıkçı, “Bir taraftan AK Evler, bir taraftan gençlik merkezleri, kitap otakları ve spor kompleksleriyle gençlerimize hizmet eden Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ediyorum” diyerek, kendi zamanlarında spor alanı imkânları olmadığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, talimatlarıyla gençlerin çok önemli imkânlara kavuştuğunu söyledi.

 

Eyyübiye Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterileri, taekwondo, karate ve judo sporcularının nefes kesen sunumlarıyla devam eden spor şöleni, Türkiye, Balkanlar ve Avrupa şampiyonalarında dereceye giren sporculara altın ve tablet bilgisayar hediye edilmesi, eğitmen ve antrenörlere teşekkür plaketi takdiminin ardından sona erdi.

 

————————————————-

HABER SİTELERİ İÇİN GÖRÜNTÜ LİNK: https://www.youtube.com/watch?v=5hRvcRpzdpE

TELEVİZYONLAR İÇİN GÖRÜNTÜ LİNK: https://wetransfer.com/downloads/633e7c3440c4071ef157decc579a18a620220520102123/8473ca

 

 

 

REKLAM ALANI