Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYESİ DOĞRU TERCİH İÇİN GENÇLERİN YANINDA

HALİLİYE BELEDİYESİ DOĞRU TERCİH İÇİN GENÇLERİN YANINDA
REKLAM ALANI
29.07.2022
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİ DOĞRU TERCİH İÇİN GENÇLERİN YANINDA

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

Her adımda gençlerin yanında olan Haliliye Belediyesi, 27 Temmuz’da başlayan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih işlemlerinde öğrencileri yalnız bırakmıyor. Belediye bünyesinde kurulan Tercih Merkezleri ile uzmanlar, gençlerin doğru tercihi yapması için yanlarında oluyor.

Bir 8 kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla öğrenciler geleceğe daha emin adımlarla hazırlanıyor. Belediye bünyesinde bulunan okuma evleri, kütüphane ve dershane hizmetiyle gençleri yalnız bırakmayan Haliliye Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası başlayan tercih işlemlerinde de gençlerin yanında oluyor. Başkan Canpolat’ın talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından gençlerin doğru tercihi yapmaları adına belediye bünyesinde iki farklı noktada ücretsiz Tercih Danışmanlık Merkezi kuruldu. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Haliliye Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezinde kurulan Tercih Danışmanlık Merkezleri, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki rehber hocaların danışmanlığıyla gençleri doğru tercihe yönlendiriyor. Burada öğrencilerin sıralamaları doğrultusunda tercihlerinde destek sağlayan rehber öğretmenler, gençlerin hayallerine ilk adımı atmasına yardımcı oluyor.

Bir 5 kişi, mobilya ve iç mekan görseli olabilir
Belediye bünyesindeki tercih merkezinde üniversitelerle ilgili bilgi alan ve tercihlerini yapan öğrenciler ise sunulan bu imkanlar dolayısıyla Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletiyor.

Öte yandan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tercih merkezleri 09.00 ile 15.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

 

REKLAM ALANI