Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA KÖY İÇİ YOLLAR YENİLENİYOR

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA KÖY İÇİ YOLLAR YENİLENİYOR
REKLAM ALANI
12.10.2021
A+
A-

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA KÖY İÇİ YOLLAR YENİLENİYOR

 

Karaköprü Belediyesi Bölücek Kırsal Mahallesinde köy içi yolları stabilize malzeme serimiyle yenileyerek tozdan ve çamurdan kurtarıyor

 

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal mahallelerde köy içi yolları tozdan ve çamurdan kurtarmak için stabilize malzeme döşeme çalışması yapılıyor.

İlçede bulunan 186 kırsal yerleşkeye hizmet götüren Karaköprü Belediyesi, kırsaldaki vatandaşların yollarda sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bölücek Kırsal Mahallesinde kış ayları öncesi köy içi yollarda çamurlaşmanın önlenmesi için stabilize malzeme döşeme çalışması yapılırken, yenilenen yollarla vatandaşların kış aylarında sıkıntı yaşaması önleniyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsaldaki vatandaşların sorun yaşamaması için gerekli hizmeti götürdüklerini ifade ederek, “Kırsaldaki vatandaşlarımıza çok önem veriyoruz, gerekli hizmeti götürmek için kırsal ekiplerimizle çalışıyoruz. Kış ayları öncesi de köy içi yollarında sıkıntı olan kırsal mahallelerimizde yenileme çalışması gerçekleştiriyoruz. Kırsal mahallelerimiz bizim için çok değerlidir ve merkezde verdiğimiz hizmetin altında kalmadan kırsala hizmet götürmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde program dahilinde yol çalışmalarını sürdürecek.

 

 

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

REKLAM ALANI