Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Meltem Yaman’ın ikinci teklisi “Gezilsin Tozulsun”

Meltem Yaman’ın ikinci teklisi “Gezilsin Tozulsun”
REKLAM ALANI
30.09.2021
A+
A-

MELTEM YAMAN
SESSİZLİĞİNİ BOZDU.

Meltem Yaman’ın ikinci teklisi “Gezilsin Tozulsun” DMC etiketiyle NETD ve tüm dijital platformlarda yerini aldı.
Söz müzik Çağrı Özsoy, düzenlemesi ise ünlü aranjör Ender Çabuker imzalı olan tekli kısa sürede ses getirdi.
Müziğe çocuk yaşlarından itibaren tutkuyla bağlandığını her zaman dile getiren Meltem Yaman bu kez de yeni klibini iki farklı mekan ve dört farklı konsept yaparak genç yönetmen Akın Nergiz’e emanet etti.
Üç yıl önce ilk teklisi “ Bu Kadarı Fazla” isimli şarkısı yayınlayarak müzik sektörüne giriş yapan güzel şarkıcı Meltem Yaman, müzik yolunda hızla ilerlemeye devam ediyor.
Behzat Gerçeker’den bir yıl piyano eşliğinde müzik eğitimleri alan Meltem Yaman, hala şan eğitimlerine ve müzik sahne deneyimleri edinmeye devam ediyor.
Oyunculuk eğitimleri, drama ve diksiyon dersleri alan, gişe filmlerinde rol alan Meltem Yaman; televizyon kanallarında da çeşitli programlarda sunuculuk yaptı. Şarkıcılığının yanı sıra söz ve beste yaparak üretmeye devam edeceğini belirtti.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

KLİP LİNKİ

REKLAM ALANI