Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Rogun” hidroelektrik santralinde JSC “Tojikhidroelectromantaz” mutfağının işletmeye alınması

“Rogun” hidroelektrik santralinde JSC “Tojikhidroelectromantaz” mutfağının işletmeye alınması
REKLAM ALANI
12.08.2023
A+
A-

 

 

“Rogun” hidroelektrik santralinde JSC “Tojikhidroelectromantaz” mutfağının işletmeye alınması

.2023 , Rogun şehri

9 Ağustos’ta, ulusal barış ve birliğin kurucusu – ulusun lideri, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Saygıdeğer Emomali Rahmon, “Rogun” hidroelektrik santralinde açık anonim şirket “Tojikgidroelektromontazh” mutfağını görevlendirdi. .

 

 

 

 

Mutfak 500 kişilik olarak tasarlanmış olup modern endüstri ekipmanları ile donatılmıştır. Tesis sıhhi-hijyenik ve yangınla mücadele gereksinimlerini karşılamaktadır. Mutfak binasının projesi bu firmanın uzmanları tarafından geliştirilmiş olup, inşaat işlerinde kaliteli yerli malzemeler kullanılmıştır.

Mutfağın toplam alanı 1.700 metrekare olup, yemek hazırlama, fırınlama, çamaşır yıkama ve yardımcı tesisler için geniş odalar içermektedir. Büyük yemek salonu 420 kişiliktir. Yeni bir mutfağın kurulmasıyla birlikte 45 kişiye kalıcı istihdam yaratıldı.

 

 

 

 

Binanın ikinci katında 6 adet çalışma odası, şirket profesyonelleri için 6 adet eğitim odası ve 45 kişilik toplantı salonu bulunmaktadır. Bu tesisin bitişiğinde yemek pişirmek için ayrı kaplar ve pişirme fırınlarının yerleştirildiği bir yazlık mutfak yapılmıştır.

Ulusun saygıdeğer lideri Emomali Rahmon, açık anonim şirket “Tojikhidroelektromontazh” çalışanları ve uzmanlarıyla samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve modern bir mutfak gibi gerekli tesislerin inşasını inşaat sürecinde önemli gördü. santral.

Yeni bir mutfağın inşa edilmesiyle şirket çalışanlarına ve uzmanlarına günde üç kez sıcak ve besleyici öğünler veriliyor. Şantiyeye yakın bir yerde mutfak kurulması çalışanların zamandan tasarruf etmesine yardımcı olur.

Şirket, “Rogun” hidroelektrik santralindeki inşaat çalışmalarının uygulanmasını ve rezervuar seviyesinin 1100 metre yüksekliğe ulaşmasını dikkate alarak, 5 adet 3 katlı yatakhane binasının inşaatına başlamayı planlamaktadır. Modern yurtların temeli tek vardiyada 1500 kişi için tasarlanmıştır.

 

 

 

Şirket çalışanlarının uyku ve dinlenme koşullarının daha da iyileştirilmesi için inşaat standartlarına uygun yeni yurtlar inşa edilecektir. Yurt binasında 4 kişilik 75 adet yatak odası yapılacaktır. Yurt binalarının yanına spor sahası ve gerekli diğer altyapı yapılacaktır.

Facebookheyecan

kaynak:http://www.president.tj/node/31192?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

REKLAM ALANI