Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
23.11.2021
A+
A-

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

TÜSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe mesajında, “Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan TÜSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, mesajında şunları söyledi: “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın devletine, milletine ve insanlığa iyi bir birey olması adına çaba harcayan, evlatlarımızı kendi evladı gibi gören ve koruyan öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Onlar, verdikleri eğitimle devletimizin güçlenmesinde, milletimizin gelişmesinde ve şehirlerimizin imarında ve inşasında çok önemli bir yere sahiptirler.

Ben öğretmenlik mesleğinin her bakımdan kutsal olduğunu belirtmek istiyorum. Bu vesileyle şehit olan öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Onların nezdinde görevleri başında tüm zorluklara rağmen büyük bir özveriyle çalışan öğretmenlerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI