Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ÜNLÜ İŞ ADAMI SİYASETÇİ MEHMET TAŞ `DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

ÜNLÜ İŞ ADAMI SİYASETÇİ MEHMET TAŞ `DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
29.08.2021
A+
A-

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Taş, Türk Milletinin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 99. yıldönümünü kutlamanın büyük gururu içerisindeyiz.

Kurtuluş Savaşı yıllarında imkânsızlıklar içerisinde yakılan bağımsızlık meşalesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının öncülüğünde kahraman milletimizin kararlılığı ile 30 Ağustos’ta zaferle taçlanmıştır.

Türk milleti bu zaferle kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş; bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de istikbali için canından aziz bildiği vatanı uğrunda bağımsızlığını hedef alan şer odaklarına karşı gerektiğinde canını ortaya tüm tehditleri yok etmeye hazır ve güçtedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Milleti’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle selamlıyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI