Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vanj ilçesinde çalışma gezisinin başlaması, Anaokulunun açılışı ve yeni hizmet merkezi binasının tanıtımı

Vanj ilçesinde çalışma gezisinin başlaması, Anaokulunun açılışı ve yeni hizmet merkezi binasının tanıtımı
REKLAM ALANI
17.08.2023
A+
A-

 

 

 

 

Vanj ilçesinde çalışma gezisinin başlaması, Anaokulunun açılışı ve yeni hizmet merkezi binasının tanıtımı

.2023 , Vanj ilçesi

 

 

 

16 Ağustos’ta çalışma ziyaretinin ikinci gününde, barışın ve ulusal birliğin kurucusu – ulusun lideri, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Emomali Rahmon, Vanj ilçe merkezini ziyaret etti.

Vanj ilçesinde ilk kez Sayın Devlet Başkanımız Emomali Rahmon yeni yapılan 1 Nolu Anaokulu’nun güzel ve modern binasını hizmete açtı.

 

 

 

 

Okul öncesi kurumunun modern binası 3 kattan oluşmaktadır ve 200 çocuk için tasarlanmıştır.

Okul öncesi kurumda çocuklar 8 gruba kaydedilir.

Anaokulunda etkinlikler için geniş sınıflar, çocukların uyku ve dinlenme odaları, tuvaletler, müzikhol, mutfak, yönetim ve personel ofisleri, tıp merkezi, gıda ürünleri deposu ve diğer yardımcı tesisler bulunmaktadır.

Vanj ilçesi Anaokulunda 38 yerel uzmana kalıcı iş ve iyi maaşlar sağlandı.

Anaokulunda eğitim devlet dilinde yürütülür ve sınıflarda öğrenciler için tüm eğitici görseller ve diğer eğlence araçları sağlanır.

Burada ulusun büyük lideri Emomali Rahmon’a gelecekte anaokulunda Rusça ve İngilizce dillerinin öğretileceği bilgisi verildi.

Milletin muhterem lideri Emomali Rahmon, anaokulunun yarattığı şartları öğrenirken, arkadaşlarıyla da samimi sohbetler etti ve onlara unutulmaz hediyeler takdim etti.

Bu tesis, Tacikistan Cumhurbaşkanlığı İcra Dairesi Devlet Tesisleri İnşaat Müdürlüğü tarafından Tacikistan Cumhuriyeti Hükümeti’nin finansmanıyla yüksek kalitede inşa edilmiştir.

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Hükümeti’nin yapıcı politikası ışığında Vanj semtinde toplam 1772 metrekare alana yeni ve güzel bir modern bina inşa edildi.

Tesis, ayrı bir ısıtma sistemi ile donatılmıştır.

Vanj ilçesindeki yeni anaokulu, Tacikistan Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının 35. yıldönümü olan büyük ulusal bayramı karşılamak için inşa edildi.

Ülkenin Saygıdeğer Cumhurbaşkanı Emomali Rahmon, anaokulu binasında yapılan çalışmaların kalitesine övgüde bulundu ve yetkilileri, sağlanan koşulları genç neslin vatanseverlik ve öz farkındalık ruhuyla yetiştirmek için özenle çalışmaları için kullanmaları için görevlendirdi.

1 Nolu Anaokulu Vanj ilçesindeki ikinci okul öncesi kurum olup, hizmete girmesi genç neslin okul öncesi eğitime dahil olmasına katkı sağlayacaktır.

 

 

 

 

Yeni anaokulu ziyaretinin devamında, Hizmet Merkezi’nin yeni binası Devlet Başkanı’na tanıtıldı.

Bu tesisin inşaatına yerel inşaatçıların katılımıyla 2019 yılı Mayıs ayında başlandığı ve toplam 1500 metrekare alan üzerine inşa edildiği bildirildi.

Vanj ilçe merkezinde bulunan modern hizmet tesisi iki kattan oluşmakta olup 9 oda 18 yataklı otel, banyo, berber ve misafirhaneden oluşmaktadır.

Vanj ilçesindeki modern hizmet tesisinin müşterisi Tacikistan Cumhurbaşkanlığı İcra Dairesi Devlet Tesisleri İnşaat Müdürlüğü olup, 6 milyon 800 bin somoni tutarında inşaat işleri kaliteli ve kaliteli bir şekilde tamamlanmıştır. zamanın gereklerini yerine getirmek.

 

 

 

 

Vanj ilçesindeki modern servis merkezinin kullanılmasının ardından 15 yeni iş yeri yaratıldı, bu tesiste uzmanlara ve sakinlere sürekli iş ve iyi maaş sağlandı.

Facebookheyecan

kaynak:http://www.president.tj/node/31276?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

REKLAM ALANI