Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

VOKAL SÜRPRİZİ

VOKAL SÜRPRİZİ
REKLAM ALANI
23.12.2021
A+
A-

Murat Dalkılıç ve Altay başta olmak üzere çok sayıda sanatçıya vokal yapan Ebru Peker, ilk single’ını tamamladı. Genç yıldız, çıkış şarkısı olarak Oğuzhan Koç ve Çağrı Telkıvıran’dan aldığı “Allah Allah”ı seçti. Koç, şarkıda Ebru Peker’e sesiyle de eşlik etti.

Daha önce Murat Dalkılıç ve Altay gibi çok sayıda ünlü ismin vokalistliğini yapan Ebru Peker, müzik dünyasında kendi kanatlarıyla uçmaya karar verdi ve ilk single’ını hazırladı. Peker, söz ve müziği Oğuzhan Koç ile Çağrı Telkıvıran’a ait “Allah Allah” adlı şarkıyı seslendirdi. Çağrı Telkıvıran şarkının düzenlemesine de imza attı.

VOKAL SÜRPRİZİ

Müzik dünyasının yıldız isimlerinden Oğuzhan Koç, Ebru Peker’e “Allah Allah”ı vermekle kalmadı, stüdyoya girip genç sanatçıya vokal de yaptı. Tlkvrn Records ve DMC işbirliğiyle dijital platformlarda yayınlanan şarkının klibi ise Alişan Günay Yıldırım yönetmenliğinde çekildi. Ebru Peker, klip için Beykoz’daki bir malikanede kamera karşısına geçti. Klip çekimleri 25 kişilik bir ekiple 1 günde tamamlandı.

DİNÇER KARACALAR

REKLAM ALANI