Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Emrah’la çalışma hayali gerçek oldu

Emrah’la çalışma hayali gerçek oldu
REKLAM ALANI
17.12.2021
A+
A-

Emrah bir hayali gerçekleştirdi

Emrah’la çalışma
hayali gerçek oldu

Ersoy Dinç:
Emrah bana
uğur getirecek

Emrah hayranı şarkıcı Ersoy Dinç’in hayali gerçek oldu. Yeni single’ı için sanatçıdan şarkı isteyen Dinç, olumlu yanıt aldı. Emrah, yeni bir bestesini vermekle kalmadı, onunla birlikte stüdyoya da girdi.

“Ben de İnsanım”, “Şah Sultan”, “Gecelere Sor Beni”, “Leyla Mecnun Aşk Görsün” başta olmak üzere çok sayıda şarkı yayınlayan ve geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Ersoy Dinç, müzik yolculuğunda bir hayalini daha gerçeğe dönüştürmeyi başardı. Almanya’da yaşayan ve sıkı bir Emrah hayranı olan başarılı yorumcu, ünlü sanatçıdan şarkı aldı.

Açıklama yok.

DÖNÜM NOKTASI OLACAK

Emrah, Ersoy Dinç’e kendi bestelediği sıfır kilometre bir şarkı verdi. Ünlü yıldızın hayranına desteği bu kadarla da sınırlı kalmadı, stüdyo sürecine de dahil oldu. Kayıtlar sırasında kendisini yalnız bırakmadı, Sanatçı bu tarzda boşluk olduğunu, Ersoy’un da bu boşluğu dolduracağına inandığını ileterek, yolu, şansı, bahtı açık olsun dedi.
Ersoy Dinç, “Emrah bir efsane, kendisiyle çalışmak en büyük arzumdu, sonunda gerçek oldu, Hem mutlu hem de heyecanlıyım. Bu işbirliğinin kariyerimde bir dönüm noktası olacağını ve bana uğur getireceğini biliyorum. Single’ımın 2022’nin en çok ses getiren eserlerinden biri olacağı konusunda da iddialıyım” dedi.

DİNÇER KARACALAR

Açıklama yok.

REKLAM ALANI